Supervisie NVVS

Supervisie is leerzaam en leuk! U neemt de tijd om samen met uw supervisor te sparren over ingewikkelde casuïstiek, uw behandelmethoden en uw rol als therapeut. Voorafgaand aan het supervisietraject wordt vastgesteld wat uw leerdoelen zijn en hoeveel supervisiesessies er zullen plaatsvinden. Daarna gaan we van start…

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden voor supervisie, dan kunt u een e-mail sturen naar info@jolienspoelstra.nl of telefonisch contact op nemen via 06-17 067 499.

Supervisie NVVS

Wanneer u in opleiding bent tot seksuoloog NVVS of consulent seksuele gezondheid NVVS dient u supervisie te volgen. Jolien Spoelstra is als supervisor bij de NVVS geregistreerd. De kosten voor supervisie bedragen 100 euro per sessie van 60 minuten en de supervisiesessies zullen doorgaans eens per drie weken plaatsvinden. Het is mogelijk om sessies via beeldbellen te plannen.

De precieze registratie-eisen kunt u vinden op de website van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor seksuologie, of NVVS.

Supervisie VGCt

Wanneer u in opleiding bent tot cognitief gedragstherapeut VGCt of cognitief gedragstherapeutisch werker VCGt dient u supervisie te volgen. Jolien Spoelstra is als supervisor bij de VGCt geregistreerd. De kosten voor supervisie bedragen 100 euro per sessie van 45 minuten. Het is mogelijk om dubbele sessies of sessies via videobellen te plannen.

De precieze registratie-eisen kunt u vinden op de website van de Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie, of VGCt.